Nuorisoseura

Tirvan Nuorisoseuran kesäteatteri esittää kesällä 2022 Heini Junkkaalan käsikirjoittaman ja Sami Sivosen ohjaaman 10 tikkua laudalla -näytelmän. Lue lisää näytelmästä kesäteatterin omilta sivuilta.

Vanhempien käsitys yhteisestä kesälomasta ei kohtaa ja Anna joutuu viestikapulaksi. Yhtäkkiä leikki muuttuu todeksi, kun yksi tikku katoaa. Löytävätkö perheenjäsenet yhteisen sävelen, kun vedenpaisumus uhkaa?

ESITYKSET
Ensi-ilta ke 13.7.2022 klo 18
pe 15.7. klo 18
su 17.7. klo 13
ke 20.7. klo 18
to 21.7. klo 18
ti 26.7. klo 18
ke 27.7. klo 18
to 28.7. klo 18
su 31.7. klo 13
ti 2.8. klo 18
ke 3.8. klo 18
to 4.8. klo 18
su 7.8. klo 13

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin.

LIPUT
Aikuiset 16 €
Lapset 5–12 v., eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat, työttömät 8 €
Ryhmät min 10 hlöä 14 € / 7 €
Lippujen varaaminen ennakkoon netticket.fi.
Ryhmäliput vain puhelimitse 044 3494 277.

PAIKKA
Tirvan lavan ulkonäyttämö, Pasintie 210, 46430 Tirva, Kouvola. Lämpimästi tervetuloa!

SEURAA SOMESSA
Seuraamalla Tirvan kesäteatteria somessa, pysyt juonessa mukana jo harjoituskaudella. Meidät löytää Facebookista, Instagramista, TikTokista ja YouTubesta nimellä @tirvankesateatteri.

 

Julisteen kuvitus ja graafinen suunnittelu: Silva Kärpänoja, Taikasipuli

 


 

Tirvan Nuorisoseura ry:n tarkoituksena on synnyttää ja pitää yllä positiivista, tulevaisuuteen suuntaavaa toimintaa alueensa väestön keskuudessa. Varsinkin lapsille ja nuorille suunnatun toiminnan tulee tukea itsetunnon tervettä kehitystä. Seura toimii määrätietoisesti kotiseudun ja sen asukkaiden, nuorten ja kaiken ikäisten hyväksi. Tirvan Nuorisoseuraan kuuluu toistasataa jäsentä.

TAPAHTUMATOIMINTA
Nuorisoseuran jokavuotiseen tapahtumatoimintaan kuuluu keväisin järjestettävä Marianpäivärieha sekä kesäisin järjestettävä kesäretki huvipuistoon tai muuhun lasten suosimaan kohteeseen sekä loppuvuodesta vietetään Kekri-iltaa. Muuta kurssi- ja ohjelmatoimintaa ovat olleet muun muassa zumba-kurssit, pilatestunnit ja maalaustyöpaja. Nuorisoseuralaiset osallistuvat lisäksi toiminnallaan ja esityksillään Seurala-yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

KERHOTOIMINTA
Kerhotoimintaa järjestetään mahdollisuuksien mukaan, yleensä vuorovuosin näytelmätoiminnan kanssa, sillä seuran voimavarat täytyy keskittää siihen mikä milläkin hetkellä vie eniten aikaa. Lähivuosina aktiviteettina on ollut mm. taide-, tanhu- ja pesiskerhoja. Kerhotoiminta kaipaa kiinnostuneita ohjaajia, jotka ovat valmiita toimimaan lasten ja nuorten parissa vapaa-ajallaan. Lasten Luova Lava -kerho aloitti toiminnan syksyllä 2021.

NÄYTELMÄTOIMINTA
Tirvalaiset ovat aktiivista teatterikansaa ja erityisen innokkaita näyttelijöitä ja kesäteatterintekijöitä. Tirvalle, Tirvan lavan yhteyteen rakennettu kesäteatteri katsomoineen valmistui vuonna 2009, ja se on siitä asti toiminut tirvalaisen teatteritaiteen keskusnäyttämönä. Viime vuosien projekteja ovat olleet huikean suosion saavuttaneet juureva tangoesitys Onnen maa (2019), kantrimusiikilla ladattu komedia Lännen pelurit (2017), musiikkipitoinen farssi Illalla, illalla! (2015), juhlavuoden historiallinen näytelmä Tirvan Iita (2013), lapsille suunnattu esitys Rasmus reissussa (2011) sekä kahtena peräkkäisenä kesänä esitetty Tukkijoella (2009–2010).

Kesäteatteriesityksen Tirvan Iita näyttelijäkaarti 2013. © Jukka Autti

TIEDOTTAMINEN
Nuorisoseura tiedottaa tapahtumistaan jäsentiedotteellaan. Seuran muu tiedottaminen tapahtuu Tirvan nettisivuilla, nuorisoseuran Facebook-sivuilla ja kylän ilmoitustaululla (viralliset kokousilmoitukset ja tapahtumailmoittelu). Jäsentiedote 2/2022 on julkaistu 18.5. ja pääset lukemaan sitä tästä.

Tirvan Nuorisoseuran vuoden 2021 toimintakertomuksen voit lukea tästä.

Nuorisoseuran johtokunta kokoontuu tarvittavan määrän kertoja vuodessa. Seuran sääntömääräisiä vuosikokouksia on kaksi; kevätkokous ja syyskokous, jonne kaikki ovat tervetulleita.


YHTEYSTIEDOT – Tirvan Nuorisoseura ry:n johtokunta 2022

• Puheenjohtaja Riina Pasi, 040 9667889 riina.annina@gmail.com
• Varapuheenjohtaja Arja Siekkeli
• Sihteeri Elena Suomalainen, 044 3494277, elena.suomalainen(a)gmail.com

• Johtokunnan muut jäsenet: Saara Kankala, Lea Tylli, Silva Kärpänoja, Miia Vainonen, Marja Sinkkonen ja Tanja Rämä.

Johtokunnan ulkopuolinen taloudenhoitaja on Tiina Palmroos.

Ota yhteyttä sähköpostitse tirvan.nuorisoseura(a)gmail.com


LIITY JÄSENEKSI – Tirvan Nuorisoseura ry:n vuosittainen jäsenmaksu
Määrä: Lapset 10 euroa, aikuiset 20 euroa, kannatusjäsenet 50 euroa. Uutena jäsenenä sinun tulee täyttää jäsentietolomake. A
iempina vuosina jäsenmaksua maksaneet jäsenet saavat laskut sähköpostitse tai postitse. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!