Nuorisoseura

Tirvan Nuorisoseura ry:n tarkoituksena on synnyttää ja pitää yllä positiivista, tulevaisuuteen suuntaavaa toimintaa alueensa väestön keskuudessa. Varsinkin lapsille ja nuorille suunnatun toiminnan tulee tukea itsetunnon tervettä kehitystä. Seura toimii määrätietoisesti kotiseudun ja sen asukkaiden, nuorten ja kaiken ikäisten hyväksi. Tirvan Nuorisoseuraan kuuluu toistasataa jäsentä.

TAPAHTUMATOIMINTA
Nuorisoseuran jokavuotiseen tapahtumatoimintaan kuuluu keväisin järjestettävä Marianpäivärieha sekä kesäisin järjestettävä kesäretki huvipuistoon tai muuhun lasten suosimaan kohteeseen. Alkusyksystä tehdään patikkaretki ja loppuvuodesta vietetään Mörköiltamat Halloween-teemalla. Muuta kurssi- ja ohjelmatoimintaa ovat olleet muun muassa zumba-kurssit ja loppukesästä lapsille ja nuorille järjestetty yöleiri. Nuorisoseuralaiset osallistuvat lisäksi toiminnallaan ja esityksillään Seurala-yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Mörköiltamien kauhukuvaus © Jukka Autti

PEUHUKERHO
Tirvan Seuralan isossa salissa järjestetään kerran kuussa peuhukerho alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Katso tarkemmat tapaamisajankohdat tapahtumakalenterista tai seuraa ilmoitteluamme Facebookista.

KERHOTOIMINTA
Kerhotoimintaa järjestetään mahdollisuuksien mukaan, yleensä vuorovuosin näytelmätoiminnan kanssa, sillä seuran voimavarat täytyy keskittää siihen mikä milläkin hetkellä vie eniten aikaa. Lähivuosina aktiviteettina on ollut mm. taide-, tanhu- ja pesiskerhoja. Kerhotoiminta kaipaa kiinnostuneita ohjaajia, jotka ovat valmiita toimimaan lasten ja nuorten parissa vapaa-ajallaan.

NÄYTELMÄTOIMINTA
Tirvalaiset ovat aktiivista teatterikansaa ja erityisen innokkaita näyttelijöitä ja kesäteatterintekijöitä. Tirvalle, Tirvan lavan yhteyteen rakennettu kesäteatteri katsomoineen valmistui vuonna 2009, ja se on siitä asti toiminut tirvalaisen teatteritaiteen keskusnäyttämönä. Viime vuosien projekteja ovat olleet huikean suosion saavuttaneet juureva tangoesitys Onnen maa (2019), kantrimusiikilla ladattu komedia Lännen pelurit (2017), musiikkipitoinen farssi Illalla, illalla! (2015), juhlavuoden historiallinen näytelmä Tirvan Iita (2013), lapsille suunnattu esitys Rasmus reissussa (2011) sekä kahtena peräkkäisenä kesänä esitetty Tukkijoki (2009–2010). Tykkää Tirvan Nuorisoseuran kesäteatterista Facebookissa ja pysyt aina kartalla Tirvan uusimmista draaman käänteistä!

Kesäteatteriesityksen Tirvan Iita näyttelijäkaarti 2013. © Jukka Autti

TIEDOTTAMINEN
Nuorisoseura tiedottaa tapahtumistaan jäsentiedotteellaan. Seuran muu tiedottaminen tapahtuu Tirvan nettisivuilla, kylän ilmoitustaululla (viralliset kokousilmoitukset ja tapahtumailmoittelu) sekä Valkealan sanomissa.

Nuorisoseuran johtokunta kokoontuu tarvittavan määrän kertoja vuodessa. Seuran sääntömääräisiä vuosikokouksia on kaksi; kevätkokous ja syyskokous, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Lue uusin jäsentiedote tästä: jäsentiedote 1_2020 (1)


YHTEYSTIEDOT – Tirvan Nuorisoseura ry:n johtokunta 2020

• Puheenjohtaja Päivi Korhonen, 040 5922 792, paivi.korhonen(a)xamk.fi
• Varapuheenjohtaja Arja Siekkeli
• Sihteeri Elena Suomalainen, 044 3494277, elena.suomalainen(a)gmail.com
• Taloudenhoitaja Tiina Palmroos

• Johtokunnan muut jäsenet: Riina Ahonen, Saara Kankala, Lea Tylli, Susanna Nykänen, Miia Vainonen, Marja Sinkkonen, Marika Mustasilta, Tanja Rämä ja Meri Valta.

Ota yhteyttä sähköpostitse tirvan.nuorisoseura(a)gmail.com


LIITY JÄSENEKSI – Tirvan Nuorisoseura ry:n vuosittainen jäsenmaksu
Määrä: Lapset 5 euroa, aikuiset 10 euroa, tukijäsenet 25 euroa. Uutena jäsenenä sinun tulee täyttää jäsentietolomake.
Jo aiempina vuosina jäsenmaksua maksaneet jäsenet voivat maksaa vuosittaisen jäsenmaksun suoraan tilille FI47 5750 3240 0035 79. Muistathan mainita viestikentässä kaikkien jäsenmaksun maksavien henkilöiden nimet. Lämpimästi tervetuloa mukaan!