Urheiluseura Pamaus

Urheiluseura Tirvan Pamaus ry toimii erityisesti lasten liikunnan edistämiseksi. Seura järjestää kesäisin maastojuoksukilpailuja sekä 3-otteluita. Talvisin järjestetään hiihtokilpailuja. Seura järjestää myös muuta liikuntatoimintaa yhteistyössä alueen urheiluseurojen kanssa. Osanottajamäärillä mitattuna, Pamaus on yksi aktiivisimpia seuroja vanhassa Valkealassa.

© Jukka Autti

Seuraan voi liittyä maksamalla jäsenmaksun seuran tilille FI83 5752 3340 0100 27. Vuosittainen jäsenmaksun hinta on 5 euroa. Seuraan voi kuulua myös kannatusjäsenenä. Silloin kannatusjäsenmaksu on 17 euroa tai enemmän.

FRISBEEGOLFRATA
Tirvan 11-väyläinen frisbeegolfrata alkaa Tirvan urheilukentän reunalta ja väylät kulkevat metsässä olevaa lenkkipolkua pitkin. Maasto on hyvin jyrkkää ja rata kapea, joten rata antaa sopivasti haastetta myös kokeneemmallekin heittäjälle. Urheilukentältä katsottuna tien toisella puolella Seuralan ala- ja yläparkissa on hyvin parkkitilaa autoille. Röllän uimaranta nuotiopaikkoineen löytyy 600 metrin päästä. Tuloskortin voit ladata tästä.

Vieressä olevasta Qr-koodista saat ladattua pääkartan puhelimeesi. Tirvan frisbeegolfrata on mukana Suomen kattavimmalla ratasivustolla Frisbeegolfradat.fi, jonne voit halutessasi antaa palautetta radasta. Omat heittotuloksesi saat kirjattua Disc Golf Metrix -palveluun.

PAMAUKSEN HISTORIAA
Nuorisoseuran sisälle perustettiin vuonna 1904 voimisteluseura. Aluksi toiminta oli varsin heikkoa, mutta alkoi saada kannatusta varsinkin nuorten naisten keskuudessa. Voimisteluseuran toiminta kasvoi järjestelmälliseksi urheilutoiminnaksi. Niinpä vuonna 1915 Teuvo Vaaramaa (Vahlman) perusti ”oikean” urheiluseuran. Se sai nimekseen urheiluseura Oras, joka myös toimi nuorisoseuran alaisuudessa. Vuonna 1923 perustettiin nykyinen Voimistelu- ja Urheiluseura Tirvan Pamaus, johon Oraan jäsenet liittyivät.


YHTEYSTIEDOT – Tirvan Pamaus ry
Puheenjohtaja Kai Siekkeli, 040 562 4934
Varapuheenjohtaja Jaakko Pasi, 040 517 8568
Sihteeri Sovi Vääntäjä, 0400 525 062